Autors: Kitija
Ja ēdiens, tad ar gaļu Dažādi Vienā senā seriāla „Friends” sērijā Reičela, laikam jau nepraktiskākā no kompānijas meitenēm, pārsteidz visus, pagatavodama saldo ēdienu no putukrējuma, gaļas, sīpoliem un ievārījuma (viņai bija salipušas divas recepšu žurnāla lapas). Kamēr citiem likās, ka šis saldais garšo pēc pēdām, Džouijs (kā latviski uzrakstīt šī varoņa vārdu?) mikslīgo ēdienu ēda laizīdamies. Viņa komentārs – kas gan tur, kam negaršot? Putukrējums – labi! Ievārījums – labi! Gaļa?! Labi! Tā lūk. Mēs skatāmies un smejamies, vēderu turēdami, bet paiet 10 gadi un pilnīgā nopietnībā cilvēkiem tiek piedāvāta šokolāde ar bekona garšu!
Šī brīnumēdina autore Katrina skaidro kombinācijas rašanos: „Kraukšķīga, sviestaina, neatvairāmā bekona un piena šokolādes kombinācija jau ilgu laiku man bijusi mīļākā. Ar šo kombināciju sāku spelēties maigajā 6 gadu vecumā, kad ēdu šokolādes pankūkas ar kļavu sīrupu. Līdzās manām šokolādes pankūkām bija trīs cepta bekona loksnītes, kas pavisam viegli pieskārās kļavu sīrupam. Tikai kumoss bekona bija pārāk sāļš un prasīties prasījās pēc salda šokolādes sīrupa skūpsta!”
Mani gan bekona un šokolādes skūpsts neiedvesmo, bet ko var zināt – varbūt drīz arī mūsmāju šokolādes ražotāji piedāvās šādu savienojumu! |
| .
|
|